• Telefon
  • +355 695211626

Access Control

Shërbim mirëmbajtje dhe instalime per të gjitha llojet e Access Control, për hotele, zyra dhe ambjente shërbimi. Së shpejti do të kemi edhe Access Control me njohjen e fytyrës si dhe temperaturën trupore.