• Telefon
  • +355 695211626

RRJETE LAN (Local Area Network)

GE&D ka një eksperincë të gjatë në fushën e Teknologjisë së Informacionit, ndër të cilat bazat kryesëore kanë qën dhe janë rrjetet LAN (Local Area Network).

Ne ju shërbejmë që në staded e para të punimeve duke filluar nga planifikimi dhe deri në implementim të tij si dhe konfigurime të nevojshme për sa i përket Router dhe Switch. Gjithashtu ne nuk njohim limite për sa I përket madhësisë së projektit

GE&D nuk fokusohet vetëm në fushën e LAN por edhe në teknologjinë WIRELES ku shërbejmë më së mirin në planifikim dhe implementim të AP (Access Point) për Hoteleri, Zyra dhe ambjente shërbimi.