• Telefon
  • +355 695211626

SISTEME ALARMI

Sisteme Alarmi për njësi shërbimi dhe banesa, Sistemi ka autonomi 3-4 orë nëse shkëputet rryma elektrike. I paisur me GSM për njoftim me sms për cdo lloj aktiviteti si dhe kryen thirrje telefonike në rast të aktivizimit të alarmit. Për të thjeshtësuar mënyrën e Aktivizimit dhe Caktivizimit sistemi është i pajisur me pult për kontrollin në distancë.