• Telefon
  • +355 695211626

SISTEME ANTI ZJARR

Sisteme për parandalimin e zjarrit, për ambjente shërbimi, banesa dhe zona me rrezikshmëri të lartë, Ofrojme projektim, plane evakuimi dhe trajnime për mbrojtje dhe shpëtim nga zjarri nga inxhinier të licensuar nga Ministria e Mbrojtjes.