• Telefon
 • +355 695211626

Rreth GE&D

Përse ne?

GE&D është një kompani e cila operon në fushën e teknologjisë së Informacionit.
Shërbimet të cilat ofrojmë janë :

 • Instalime e sistemeve IT në të gjitha llojet e bizneseve
 • Mirëmbajtje mujore dhe riparime të paisjeve software and hardware
 • Instalim dhe mirëmbajtje paisje printimi
 • Instalim, konfigurim, mirëmbajtje paisjeve cisco
 • Instalim, konfigurim mirëmbajtje e centraleve telefonik
 • Instalim, konfigurim, mirëmbajtje sistemve te monitorimit me kamera (CCTV)
 • Instalim, konfigurim sistemeve të akses kontrollit në biznese dhe hotele
 • Instalim sistemi Audio
 • Projektim, instalim, konfigurim, mirëmbajtje e sistemit të dedektimit te zjarrit.

Deri më tani “GE&D” ka përmbyllur disa projekte të suksesshme në bashkëpunim me kompani në fushën e ndërtimit, biznese private, ku veçojmë:

 • Sistemi IT ADISA FIER
 • Sistemi IT Museu GJON MILI KORÇË
 • Sistem CCTV Hidrocentral Puke
 • SIstemi CCTV dhe audio PLAYGROUND
 • Sistem Audio Prefektura Kukes

GE&D është ajo cfare i duhet biznesit tuaj!

ISO 9001:2015

Certified

Vizioni ynë

Work smart, not hard

Misioni ynë

Misioni jonë është tu afrojmë support teknik në fushën e  IT të gjithë individevë dhe bizneseve. Të ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes të sistemeve IT dhe sistemeve të sigurisë. Të ofrojmë konsulencë,  projektim të sistemeve IT. Plane mbrojtje nga zjarri dhe evakuimit. Të ofrojmë shërbim  professional, të shpejt, me cmime konkuruese.