• Telefon
  • +355 695211626
SISTEME CCTV

Instalim, mirëmbajtje të sistemeve cctv, ofrojme shërbim konsulence si dhe plane vendosje për…

Lexo më shumë 
SISTEME ANTI ZJARR

Sisteme për parandalimin e zjarrit, për ambjente shërbimi, banesa dhe zona me rrezikshmëri të…

Lexo më shumë 
SISTEME ALARMI

Sisteme Alarmi për njësi shërbimi dhe banesa, Sistemi ka autonomi 3-4 orë nëse shkëputet rryma…

Lexo më shumë 
RRJETE LAN (Local Area Network)

GE&D ka një eksperincë të gjatë në fushën e Teknologjisë së Informacionit, ndër të cilat…

Lexo më shumë 
Access Control

Shërbim mirëmbajtje dhe instalime per të gjitha llojet e Access Control, për hotele, zyra dhe…

Lexo më shumë 
MIRËMBAJTE PERIODIKE

GE&D Ofron shërbimin e mirëmbajtjes (on site) për të gjithë gamën e shërbimeve tona si dhe…

Lexo më shumë