• Telefon
  • +355 695211626

Mirëmbajtje

GE-D ofron shërbime mirëmbatje për të gjitha fushat e IT dhe sistemet e sigurisë.

Instalime

Ne ofrojmë instalime për të gjitha sistemet e sigurisë si dhe paisjeve IT

Konsulence

Ne ofrojmë konsulencë për sistemet e sigurisë nga inxhinier të kualifikuar.

GED.AL ME PRANË JUSH

Na shkruani për pyetjet tuaja.

Ged.al vjen pranë jush me shërbime dhe konsulencë online.

Për asistence teknike në fushën e IT në zyrën dhe biznesin tuaj.

Për projekte të :

Sistemit CCTV, sistemeve të mbrojtjes nga zjarri,

Lan Network, sisteme kunder vjedhjes.

Për mirëmbajtje vjetore të infrastrukturës IT në biznesin tuaj.

Për kërkës oferta për të gjitha sistemet që disponojmë.

Na kontaktoni online.

Ne do tju ofrojmë support dhe zgjidhje teknike në një kohë të shkurtër.

GE-D është cfarë biznesit tuaj i duhet.

PYETJE

Indicates required field
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.